Вече седем години фирмите ХЕЛЛА - БУРГАС, АУТОКРИС и МОТОКРИС задоволяват желанията на клиентите си за високи скорости, мощ, лукс и комфорт.

По пътя на страстта към емоциите на живота, през 2008 г. трите фирми се обединиха под марката KRISGROUP, за да бъдат още по-добри в предлагането на перфектно обслужване.

За удобството на своите клиенти, KRISGROUP разполага с пет шоурума в най-големите градове на България - два в град Бургас и по един във Варна, Сливен и Пловдив; два авто-мото сервиза за поддръжка и обслужване на цялата гама предлагани автомобили, мотоциклети, АТВ, скутери, лодки и извънбордови двигатели.

KRISGROUP, чрез фирмите ХЕЛЛА - БУРГАС, АУТОКРИС и МОТОКРИС, е официален представител на марките Yamaha, Suzuki, Honda, Kawasaki, Aprillia и KeeWay за регионите, в които се предлагат.

За най-взискателните си клиенти KRISGROUP предлага екзотични модели на луксозни автомобили от водещи марки в световната автомобилна индустрия.

През следващата година KRISGROUP открива още три шоурума в Бургас, Стара Загора и Варна, както и два нови авто-мото сервиза във Варна и Пловдив.


Добре дошли в KRISGROUP.bg


 • Магазин за авто-мото аксесоари, мотоциклети, атв и скутери  Разгледай »

  гр. Бургас, бул. Демокрация №69

  тел.: 056/ 813 950

  факс: 056/ 816 628

  моб.: 0888/ 600 996, 0884/ 609 996

  shop@krisgroup.bg

 • Автомото сервиз

  Цялостно обслужване на автомобили, мотоциклети, атв, скутери, джетове, извънбордови двигатели  Разгледай »

  гр. Бургас, кв. Победа, ул. Владимир Вазов №16

  моб.: 0885/ 830 709

  autoservice@krisgroup.bg